Reklam kan vara roligt! inte bara jobbigt

Tänkte bara tipsa lite om vilken som är min favorit reklam.. Och varje gång den dyker upp på tvn så säger jag till dom jag sitter med att det e min favoritreklam.. åå den e ju såå söt!!!!




Sen finns det ju även många andra reklamer som man själv och sitt sällskap stelnar till och tystnar när dom startar.. som ex denna .
Låten som spelas är Kent's underbara låt  "på drift"



Och hur rolig är inte den här reklamen då ?? ;DD



Slutsatsen av detta är då att reklamer faktiskt kan vara roande att kolla på inte bara"åååhhh nu eree reklam igen faaan"

Hitta eran favoritreklam istället och hoppas på att den visas.. Min visas rätt ofta ;>>

Kanske bara jag som är knasig hahaha.. Men hur många av er älskar inte Ica reklamer? och man väntar på att få se nya ica reklamer som dyker upp då och då

Love the way you liee...

Nu har jag och mamms beställt underkläder och fått oss lite mat i magen men de var pyttipanna, bluääähh.. Får käka någon pizza sen..

Senaree drar jag å mamms ner på stan för att köpa mig någon liten kalenderbok så jag håller koll på allt som händer och sker när och var på skolan. Kommer bli skönt att slippa skriva ner allt på min mobil sen fixa någon liten linjal också. Men söta älsklingen har lånat ut sin superduper miniräknare åt mig + linjal för tillfället tills jag hunnit skaffa.. ;) En ytterst komplicerad miniräknare.

Btww. Vi har två skåp i skolan, ett i våran frisörbyggnad och ett i själva skolan. Våra skåp är ett rent helvetee om man nu får säga så, precis som ett lås till ett kassaskåp. Men man lär sig tillslut..
Aja time to ruuun...
Slänger in en låt ;) Blir mycket låtar från radion nuförtiden eftersom det är radio Samt spotify listor från radio som vi lyssnar på medan vi arbetar i salongen så där får jag mina låtar att lägga in här.. Kan vara härligt med lite radiomusik då och då så det inte blir party och remixer hela tiden..

Eminem ft. Rihanna- Love the way you lie


Tvinnaaa Kvinna !! TVIINNAA

Ganska nyligen kommit hem från en ganska kort skoldag ;> Idag har vi arbetat med en håruppsättning där man ska Tvinna håret och jobba på dess form.. Den ska se bra ut från Alla håll..  Det var verkligen svårt i början men blev lättare sen. Åsså har vi fått arbeta med massage på varandra efteråt. Jätte skönt :)

Här kommer lite bilder och Eva simons- Silly boy



Min allra första tvinning... Fick lite kritik av läraren men annars var den helt okej sa hon.


Min andra tvinning var superbra.. Läraren sa att det var MVG ;) ingen kritik hade hon alls.. inget fel.. Dock glömde jag fota den ;/ men jag gjorde en ny och fotade.. Den blev inte riktigt lika bra som den jag glömde fota men andra tyckte den var fin iaf.. :D  och jag e nöjd med det jag gjorde idag.





När vi var klara med tvinningen och hade ätit lunch så gick jag, jessica och
sofia tillbaka till salongen och gjorde våra egna  frisyrer på dockan .


p.s jag vet att dockorna inte ser så bra ut..

Raaaywilliamjohnson!!

Det var längesen jag visade er Raywilliamjohnson. Han som samlar in det bästa av de bästa från hans fans.. Man kan själv skicka in klipp som man vill att han ska visa..

Ytterst roliga klipp som även e lite udda som man kanske inte redan sett ;) watch.. and enjoy!

Feett aaarg på drågaffär'n

Faaan va arg jag är - _ -
Igår såå hyrde jag å anton en film som heter "frozen kiss" å självklart ere nåt fel på den så ljudet int funkade.. Satans jävla dråågaffär..
Ja jag hatar Drugstore frånochmed nu hahahaha.. Å vi kunde inte gå tillbaka å klaga heller för dom hade hunnit stänga. Och på morgonen hinner jag ju fan inte heller? började ju 8 på morgonen.. Anton for iaf å lämnade tillbaka filmen innan han stack till gällivare, hoppas han klagade ;)

nu har sötmamma kokat kaffe till mig och det blir nog lite chill framför tvn och beställa underkläder m. mamms :) Ska försöka få brorsan att ta tid å hjälpa mig omformatera min virusfyllda dator haha :)


" Var försiktiga barn, ladda aldrig hem från piratebay utan virusskydd" (Y) va inte lika blond som mig för de dom där trojanerna jag fick är ju ett rent helvette.

Baserad på en verklig händelse:

Save tonight .... RIX FM / Friisör ;DD

Sitter här och lyssnar på Rix FM haha ;) precis prövat göra en typ 2-3 minuters håruppsättning på mamma.. Gick inte att göra en hel femfläta så det blev bara en liten, sen flätat uppåt. Här kommer lite bilder från dagen i salongen :))

Min första femfläta

E.M.D - Save tonight


Jag å sofia var klara rätt snabbt så vi hade lite kul i slutet och gjorde våra egna frillor på dockan.
bl.a fokis rosett :)


Sen kom vi på en rolig idé att göra varsin frisyr på varsin sida om dockan
för att sen se hur slutresultatet blev ;D riktigt roligt.. Hände även en gång att dockan
flög i golvet och den hårda järnsaken for på sofias fot.. Hahaha ;d då skrattade man
så tårarna nästan rann.



Väl hemma från en ganska lång skoldag fortsatte jag på mamma ;p var lite missnöjd eftersom den var slarvigt gjord men mamma blev nöjd .. Att kunden är nöjd är det enda som räknas (Y)



Mammas Pojkaar ;))

Kom nyligen hem från skolan, idag har vi gjort femflätor på dockorna samt tvättat och stylat varandras hår.. Dagen var väl lite sisådär... Det e tungt att gå en hel dag med bara en rast och det är lunchrasten.. Bilder på min fula femfläta kommer nog upp lite senare.. Nu blire en kaffekopp och powernap tror jag ;)

Min älskling har farit till gällivare nu ;( *snyft snyft*
han e mammas pojke <3 ja jag är hans mamma ;) och apropå de så å äääälskar jag cirkus möller.. Så hysteriskt roligt ;D



HIT THE FLOOOO...

Igår var jag å älsklingen å hyrde två beck filmer sen for vi ut å cruuisade lite runt lillstaden kalix.. Haha, vi köpte lite nya skivor för att lyssna på dessutom... Riktigt roligt ;)

Just nu sitter man inte å gör nå nyttigt precis..Sitter och ser "urban legend" på tvn, väntar på att anton ska ha duschat klart och sånt så vi kan hitta på nå kul...

Frisööörlinjen

Då har man börjat skolan igen och ja jag tog mig in på Frisörlinjen ;D  Nu första veckan har vi nästan bara fått lära känna varandra och så, Vi bestämde oss för att fara och bowla efter skolan vilket var extremt jobbigt... gå skola till halv 4 å sen bowla från 4-5 . Snacka om hungrig man var efteråt. Då for jag å åt ute med älsklingen och dennis :D

Nu på måndag ska vi vara i salongen hela dagen, alltså har vi karaktär hela måndag och tisdag.. Då blire att känna efter rejält hur frisörlinjen är ;D tror nog det kommer bli  riktigt roligt. Får man hoppas på iaf.


Btw så har jag lyckats få virus på min dator så jag har inte lika stor tillgång till att blogga. Dessutom går jag skola till halv 4 nästan varje dag, så det blir ytterst lite tid åt bloggandet.

Snart blire att beställa underkläder med mamma och vänta tills dom fått in snygga kappor som man kan klicka hem :p

Idag förövrigt blire bara att mysa så mycket som möjligt med älsklingen för imorgon far han å jobbar i gällivare igen ;//

Sjuukligt Lat...

Ännu inte fått gjort mig nåt Kaffe ;/ huuvvaaaliiigen.. Latat mig istortsett hela morgonen med älsklingen framför en film och några avsnitt utav en fyra för tre.. Sedan försvann han så jag hamnade framför dumburken ensam och suttit i snart 2 timmar, desperat försökt släpa mig upp ur sängen för att göra kaffe men är alldeles för lat... så sjukligt lat ;// Idag ska min syster Bellbell komma för att färga mitt hår.. Hittade ingen blekning så det fick bli en blondering.. orkar fan inte slösa mer pengar på detta rosa jävla skit hår.. ;/ kommer ju´aldrig gå bort... snart ger man upp och blir brunett igen..

" En fyra för tre, Sjuk, missbrukar te .."

Yää.. Nå igår då så kom brevbäraren och ringde på dörren medans jag satt på toan. (´självklart) ;p men tur att jag har min hjälte: Mamma som stötte på honom när hon kom hem från jobbet, då hade han ju min tröja från gina tricot.. :D den var väl då ganska nice ;P

Inte bloggat de senaste dagarna eftersom jag umgåtts så mycket som möjligt med min älskling eftersom detta är hans lediga vecka + att jag har dragit på mig en förkylning och smittat honom också :) så det enda vi gjort är att ätit ute varje dag typ, legat i sängen och sett " En fyra för tre " 

Kom nyligen hem från en "skol-shoppingrunda" med mamma, eller hur vi nu ska beskriva det.. Börjat inköpa lite skolgrejer som kan behövas när man börjar gymnasiet nu ;D
Dock finns det ju några saker vi glömt...men det kan man ta någon annan dag. För just nu vill jag bara tjocka i mig några mackor och en efterlängtad kaffekopp och bara ta de lugnt framför tv:N en stund.. Imorgon blire nog mest troligt att försöka bleka bort de rosa ur mitt hår (Y)

nu snör jag in ett avsnitt av " en fyra för tre "





Trip to Gällivare (Y)

Igår bar det av till Gällivare, Älsklingen väntade på busstationen med en Mer apelsin åt mig, så gullig han e<3 sen for vi och åt på Laguna, blev en tonfisk pizza hehu. Sen for vi till Linafallet och kollade lite och fota lite.., åsså upp på dundret.  Nyss beställde jag en tröja, hoppas den är nå snygg irl då annars får jag psykbryt... den lär väl vara användbar iaf..

Nu har jag lyckats bli sjuk som bara den ;/ Halsont, huvudvärk, snorig.. alltså typ en rejäl förkylning och mensvärk på köpet (Y) *noot.

nu ska ni få upp bilder på det jag köpt ..









Tröjan jag beställt nyligen



Homophobic batmaan

Tjululu snart är det slut ström i bärbara datorn och jag orkar inte slå igång min egna så jag tänkte bara dra på med ett snabbt inlägg.. På ca 2 timmar ska jag börja promenera ner till busstationen och ta bussen till gällivare för att träffa min älskling, äta lite god mat och Sightseeing.. Sen blire att åka hem med honom till Kalix och sova.. Ska beställa en till tröja eftersom jag inte var så kanonnöjd med den jag fick hem i brevlådan... Men efter det blire inge mer shopping, efter de e jag nöjd (Y) Nu blire Kaffe - Äta någon pan pizza - Ta ibumetin - fixa mig lite till - börja promenera :)

MINIIGOLF FAIL!

Imorgon kommer Anton hem, och nu sista veckan av sommarlovet ska vi hitta på roliga saker.. Planerat b.la att minigolfa med han och hans lillasyster Emma. Hoppas det inte slutar såhär.. ;)

GLÖDANDE BIT !!! OMG GLÖDANDE BIT!!!

Gick och la mig kring 12 igårkväll men ändå legat och dragit mig hela morgonen tills typ nu... tagit mig nåt att äta och sånt. Jooo.. Glömt bort att berätta vad som hände igår. Jag gick in på mitt rum och stängde dörren efter mig.. När jag klickade på lysknappen så tändes taklampan och ena glödlampan flög i golvet... och en glödande bit sprättade iväg mot mitt ben.. Jag fick helt panik och kände för att klättra upp på väggen men då kom min superhjälte. "the mother" yes mamma kom till räddning och plockade upp lampan.. vilken tur att jag inte damsög innan för då hade de blivit att damsuga en gång till.. ska hursomhelst städa klart resten av rummet strax. ;D eftersom jag fail'ar så mycket hela tiden lägger jag upp ett klipp från FAILblog.

Biiig mac

Eftersom min älskling älskar att beställa på drive in kör vi på med en sån här rolig grej man kan hitta på, rappa fram sin beställning väldigt fort så dom inte hör.. Stackars dom som måste fortsätta va trevliga å hållas lugna.. Lyrics(So You Can Understand it): I need a double cheeseburger and hold the lettuce Don't be frontin' son no seeds on a bun We be up in this drive thru Order for two I gots a craving for a number nine like my shoe We need some chicken up in here In this dizzle For rizzle my nizzle Extra salt on the frizzle Dr. Pepper my brother Another for your mother Double double super size And don't forget the FRIES...

ILSKEN POLIS AAAH!!! :O

Sen har ju hela näsbykvarteret(inklusive meee) roat sig av att stå å glo som fjån då ett par poliser grep en man.. Begrep mig inte på vad som hade hänt men han stod å gapa åt sin flickvän , hade tydligen varit något bråk och två polisbilar stod vid vår port.. :p Rejält med tv man får sig här borta hehuu...

Tur tur tur tur turrrrrk.. o . o

Jaa dagen har varit ytterst roande *not.. Paketet från H&M Kom idag.. och ja ni ska få upp bilder.. mest troligt imornn. Så alla saker jag besällt: armband, kofta, jeans, ringar, örhängeen och ett skosmycke som jag under dagen gjort om till ett halsband (Y) Jag är finurlig av mig ;) Samtidigt som jag fixade å mixade hittade mamma två par halsband från mitt dop som jag fått av någon random person i min släkt. ;p Ett av dom var ett fyrklöver, hade mamma hittat fram det tidigare kanske jag haft mer tur i mitt liv? men just nu har jag all tur i världen.. Fann ju min underbara Anton som jag nyligen satt i telefonen med. Haha har även ett minne från djuptjärnskolan. Där fick vi varje vecka se ett avsnitt av "skurt" ;) man lärde sig mycket av det ska ni veta...

Chatroulette fuun

Haha många av er har nog hört talas om chatroulette och såå..  så jag tänkte ladda upp lite roliga klipp av sådant man kan möta när man är inne på chatroulette.. Igår var Jennifer så stygg så hon kom in i badrummet medans bella höll på och färga mitt hår.. Jo vad höll inte jennifer framför sig om inte bärbara datorn med chatroulette igång ...

Fett elakt :( hursomhelst humoristiska klipp comin up!!! and request movies in the comment section beeloooWwwwW

låt oss börja med "the dancing tomatoman"..
Barrack obama ;) *Not .. det är ju alphacat.. Den coola grabben som e fett grym på att rita !! Åsså den kända pianokillen som sjunger om allt han ser eller det dom ber han sjunga.. Mario and Luiiigii

Pink-head, Pink-head .. What to do ?

Åhhhh Ärligt talat hur fan ska jag få bort de här skitrosa ur mitt jävla hår? >_< någon blond person som har nåt tips hur jag ska få bort det? överhåret och topparna är blonda men mellanhåret eller hur man ska säga, är rosa typ.. >_< skimrar i rosa iaf. Prövat silverschampoo och blonderingar ..fungerar inte.. klippte mig också men det försvann inte :p


SÅHÄR LADDAR DU NER MUSIK FRÅN TUUBEN :D

Självklart kommer filmer strax börja dyka upp här på bloggen där ni kan se del för del, dock är det så att det är svårt att sätta sånt på bloggen eftersom de flesta filmklipp från youtube tas bort.. :/ men jag kan försöka, ni får vara effektiva så ni hinner kolla på dom innan de tas bort helt..  har ni tips på filmer så kommentera :D


Nu tänkte jag att eftersom jag publicerar så många musik klipp på youtube kanske ni vill ladda ner dom till mp3 format.. åå då tänkte jag tipsa er om en sida ni kan göra det ifrån, dock tar det sin tid men oftast är det ju värt :)

www.listentoyoutube.com   (p.s länken blir osynlig, ska fixa det också hehe, den heter iaf,  listentoyoutube.com)och jag är kanon nöjd med den :) ibland händer dock fel då ljudkvalitén inte alltid blir den bästa men det är inte så ofta. :)
Hoppas ni blev nöjda iaf av min lilla insats hehuu. 


Tänkte snöra på två låtar som irrar runt på P3 ALL the time,
själv är jag inte ett sånt stort fan av shakira men den här låten gör en ju på riktigt bra humör och man vill bara dansaaaah....
We no speak Americano är väl en sån där dålig låt som är så dålig så den blir bra, den spelas på klubbar runtom i landet och på radion ofc, samt på MTV. På youtube är den självklart poppis också.. Akta er för melodin sätter sig på hjärnbarken ;)

Shakira- Waka waka (this time for africa) Yolanda Be cool - We no speak americano P.s detta är en äldre musikvideo tkr denna är mycket roligare än den nya ;)

Tuffa tideeer.... för en drömmareee;) ny header comin up (Y)

oj oj oj, tänkte bara lägga till att så fort jag får tid över kommer det en ny header.. ;D inte så ofta jag byter header, kan beropå att jag inte är den bästa på att göra sådanna och heller inte den mest tekniska, isåfall hade jag hetat Ayotechnologyyyyyyy . Nej nu var jag alltför rol....tråkig :D det där skulle inte vara roligt heller så ni vet ;)))) Men men men men, youtube e det allra enklaste för mig jag har växt upp med det och sett de allra flesta klippen men vill ni föreslå något riktigt roligt klipp eller en bra låt så kommentera BELOOOWwwWW.... ;) yää. Nu äre god tid för mig att lägga mig i sängen, imorgon blire att färga håret, försöka få bort allt rosa ur mitt hår vilket aldrig vill fara bort..:o har typ röda pigment i håret så att göra mitt hår blont är verkligen en riktig utmaning. Dessutom gruvar jag mig lite över det här med att börja gymnasiet, jag är inte den mest sociala eller självsäkra personen som existerar precis. men det ska nog ordna sig..Som sagt så äre ju T-u-f-f-a -- T-i-d-e-r . Tänkte köra på med en gammal goding hära, samt två sköna remixer på iyaz-solo . Njuut :DD



Gyllene tider- tuffa tider Iyaz - Solo (The Sleeze Remix) Club/Techno iyaz-solo (Mixin Marc & Tony Svejda Radio Edit)

GALEN NORRLÄNNING I VENTRILO

Riktigt roligt klipp från youtube som jag och jennifer hittade igår hehuu.. tänkte göra min första videoblogg idag men kände att jag inte är riktigt redo för det.. tycker det är mer storbloggare som gör sånt.. men visst ska jag prova på det någongång.  

De här klippet handlar då om en galen norrlänning som sitter i en vent och skriker och svär oavbrutet p.g.a en motståndare som lyckas döda honom eller nåt sånt, jag är inte så "haj" på det här med spel. Själv  har jag en bror som man kan höra då och då gapa som ett jehuu så jag tyckte det här var riktigt underhållande, det tyckte jennifer också.. 

Watch it by yourselves !! :D
 

Lycksele djurpark

Har ju helt glömt bort att berätta om min och älsklingens romaaaaaantiska sätt att fira våran 6 månaders dag på.. Vi fick irra runt länge i skellefteå innan vi hittat till hotell malmia, dock ångrade vi oss när vi checkat in. Scandic eller aurum hade varit mycket bättre för de rummet vi fick var verkligen inte så vackert, men dom hade en underbar dubbel säng. Dagen därpå for vi till lycksele djurpark för att se på alla söta djuuren ;> fanns ju betydligt mkt fler djur än vad jag hade bilder på men man orkar inte alltid stå med kameran :)

Nu är älsklingen  i Gällivare och jobbar, så låt säga såhär, jag känner mig otroligt ensam :((

men man blir så glad när han kommer hem och får känna hans omfamningar och tryggheten så att känna denna ensamhet är värt det... :)

Snart ska jag nog försöka sova.. Kläderna och smyckena jag beställt kommer upp här då jag fått dom på bild..


Sov så gott med er och vakna vått ;)




Otroligt klantigt, Amanda.

Jag är verkligen inte bra på att skapa budgetar att hålla. Jag är en sån som plockar. Är ni också det? med "plocka" menar jag alltså att lista av listan som redan gjorts. Du skriver upp allt du behöver/ vill göra, sen inser man att pengarna inte räcker till och måste tänka på vad som är viktigast. Jag kan inte påstå att jag alltid väljer det allra viktigaste men jag har iaf blivit bättre nu när jag slutat röka. För ciggarett pengarna shoppar jag kläder vilket jag inte kunnat göra så mycket förut, ciggaretterna tog upp hela budgeten och prioriterades i första hand. Visst är det skönt nu men nu har man inte något att prioritera i första hand längre.

Allt kommer liksom på en gång och man blir så himla shoppingsugen.. Idag har jag lärt mig en läxa, jag blev så otroligt shoppinggalen så jag gjorde bort mig själv totalt!! ja det ni nu får höra är sant och otroligt klantigt.

Skulle köpa ett sånt här "kedjehalsband" alltså ett halsband med kedjor i olika storlekar.  "halsbandet" jag valde ut var silvrigt från H&M  och var placerat rätt nära ett liknande halsband i guld. Nu kommer det klantiga, när jag gjort beställningen i lördags upptäckte jag nu i måndags min klantighet när jag granskade det jag beställt mer noggrant. Det var inget halsband jag beställt, det var ett skosmycke. Herregud.. hur kunde jag vara så dum?? sånt händer väl och man lär sig efter misstagen.. förstår bara inte hur det kunnat hända för jag om någon granskar det jag beställer ganska noga.  Aja, får väl göra som min pyssliga sida vill.. korta av det till ett armband och fästa berlocker kring det.

Men ändå, hur BLOND får man vara...?

RSS 2.0