Stiickat <333

Beställt min underbara stickade favorit tröja nu.. Hoppas den blir snygg på mig haha. Tröjor från gina tricot brukar ju inte bli det ;/ även beställt en tub sjal, varm och gosig nu till vintern.. :)



Dancing dog.. ;D

Hillaaaariouuuss .!!!!! Snacka om att hunden har bättre dans skills än mig :p

Tyvärr.. vi tar inte emot praktikanter..

Åååhh fett less man kan bli.. har ni varit med om det någon gång då ni ska ut på praktik ? att alla säger att dom inte tar emot.. Här står man och är hur trevlig som helst och håller nästan ett 15 min långt tal och får ett nej :p

Gått till istortsett alla frisörsalonger i hela kalix. "har 3 kvar" och frågat, men ingen tar emot !! eller så har dom fullt redan, att praktikanter från år.2 och 3 är där.. Det finns ju ingen plats för lilla mig någonstans ;/
Var nära att få på lindbäcks frisering men dom ringde upp och sa att det redan var 3 st som var där.. visst då förstår man ju att man inte får plats. Men varför kan inte andra frisörsalonger ta emot en?!! man gör ju ingenting ändå. Det enda man gör är ju gott och gratis! man städar åt dom.. GRATIS . dom behöver inte ens ge lön.. man sitter och kollar på då dom klipper, man rensar upp i lagret. Man är som en askungen för frisörsalongerna i EN vecka.. varför säga nej till det? ;/ e så otroligt less, tänk hittar jag ingen praktikplats?

T.o.m ica jerry kan få en plats.. inte jag :/


It's raining men ...halleluuujaah!!

Idag har varit en sjuhelsike dag.. På idrotten så skulle vi ut i skogen, och det var ju ett sånt underbart väder "spöregn"så jag har gått med rätt blöta skor hela dagen idag. Sen under svenskan fick jag veta att jag inte fått praktikplats på lindbäcks frisering ;/  Aja, det är nog inget att sura över. Keep lookin'

Dock är det väldigt svårt att hitta frisörsalonger som tar emot praktikanter, iaf här i kalix. Aja, tröstade mig själv  genom att beställa en jacka/kappa.  Sedan beställde vi även hem skolfotona..måste ju få kolla hur dom blev. Säkerligen riktigt förjävliga haha.


Nu på lördag blire att ta bussen efter 08:00 till Gällivare, och bo i älsklingens husvagn tills han jobbat klart där i Gällivare. Sen på måndag blire happis och köpa skoooor!!!! Det kommer nog också muntra upp mig rejält.

Och till veckan blire att beställa min favorit kofta, om den nu finns kvar.. Massvis med shopping jag vet... Men sen blire inge mer shopping på ett bra tag.

Jackan jag beställt:



Btw kolla in de här klippet som några klasskamrater tipsa om idag :
Han gör tydligen alla ljud med munnen i hela låten.

I love you i love u i lovee uuuu :)

Jo tack, jag vet att min blogg inte längre handlar så mycket om youtube.. Har helt tomt på idéer och är less på att uppdatera från gamla youtubechanels jag prenumererat på, vill hitta helt nya att prenumenera på. Tills jag gjort det får det duga med låtar som jag gillar från Rix FM och tuben ofc :D

strax blire att ta itu med läxorna som återstår. bl.a min tråååkiga engelska läxa. Buhu :/ Sen tror jag att jag tar ett bad (Y)
Men nu : samtala med min ääälskliing<33


'Cause you're amaaziing just the way you are :')

Jaa som sagt, det var ganska roligt idag. Vi gick ut i skogen och letade efter saker till våran håruppsättning som våra föräldrar ska kolla på imorgon under föräldramötet. Det var höst-tema så jag och Jessica letade efter massa löv, bär och några få blommor som fanns kvar.

Men det var kallt, hade ingen jacka med mig :( så jag fick fryyysa. Stackars mig .

Har förövrigt gjort klart nästan alla läxor nu. Har bara engelskaläxan kvar typ. Men har ingen stor lust att göra den ;/ känner mig helt slut i kroppen och vill bara lägga mig.
Anyways, Här kommer bilder  :)

Och självklart Bruno Mars - Just the way you are






Homeworks suucks... sometimes :p

Kom hem från skolan lite efter 14:00 .. Städat upp på rummet, rensat garderoben bl.a . Gjort lite läxor som vaanligt. Min fritid består ju typ bara av läxor :s
nåt mer som sög var att min älskling inte kommer hem till Kalix idag ;/ får vänta tills på söndag. * suck

Varit på salongen hela dagen, vad vi gjort skriver jag och visar i bilder lite senare ;)  då vi kom dit delades vi upp två och två och blev utskickade i skogen.. haha, nyfikna? nä visste väl att ni inte var de. Hursomhelst, bilder kommer upp senare.


Ska bli skönt med lite sovmorgon nu två dagar i rad efter allt slit med läxor och arbeten jag fått göra hemma.

Anyways, nu blire en kopp kaffe. Äta lite middag och sedan återgå till alla mina underbara läxor :)




Kungarna av tylösand.. ewww

Nu har Jennifer varit här, vi tog en kopp kaffe och kollade på Kungarna av tylösand.. Riktigt vidrigt var det :s fick fan spykänningar av vissa delar.

Mamma är inte hemma så jag sitter helt alooone i vardagsrummet och nördar datorn som vanligt :D Pratade nyss med älsklingen som inte mår så bra.. :( stackarn<33 hoppas han mår bättre till imorgon, då kanske han kommer hem.. men bara kaaanske ;p

Nu blire DuscheN, äta, lägga mig i sängen och läsa ...sova :)


Godnatt med er.. ;> Imorgon väntar ytterligare en heldag i salongen.

I need you know Honey ;((

Next week is perfect..;)

Måndag - inte för att skryta men vissa är lediga, våra lärare är i Paris då så tyvääärr måste vi vara lediga ;)
Onsdag sovmorgon till 10:00 + Helkväll med klassen, blir nog riktigt roligt efter en lång skoldag haha.. ;p
Torsdag 12:00 - må bra dag (Y) slippa lektioner och slutar lite tidigare :DD !!
Fredag - slutar som vanligt på fredagar kring 13:30

och bäst av allt! ÄLSKLINGEN KOMMER HEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

nää nu ska jag sluta nörda dator, gå å göra nå nytta istället. Läxor.. städning väntar :) jippi.
Måste ju ha något tidsfördriv när jag saknar min Anton så mycket ;/





Lady Antebellum - Need you know

Monday moornin' ;q

Nu blire äta middag, göra lite läxor.. Läsa lite i min bok " det dina ögon ser " av Christina Wahldén (Y).

Den här veckan blir ganska vanlig.. vanliga lektioner.. inget speciellt som händer förutom redovisning av collaget imorgon.. Låånga dagar . ;/ Men på torsdag tror jag att vi har sovmorgon och på fredag slutar vi extra tidigt (Y)

Näästa vecka ska jag och älsklingen mest troligt sticka iväg till happis och köpa skooor!! efterlängtade skoor ;DD
Redan hittat några par som jag tycker speciellt mycket om... (AA) dock kanske jag inte hittar dom när jag väl är där.. :( Vi får hoppas att jag gör det.
UGG'S ! är iaf ett måste att ha i höst/vinter





Bredvid ditt namn står ett namn till..

Inte bloggat på länge, haft så mysiga dagar med min älskling i veckan <33   Har dessutom pluggat som en galning till provet som var idag. Gick otroligt bra för min del. alla rätt, MVG ;)

Sedan har vi tränat ännuuu mer på permanentrullning som vanligt haha, blivit snabbare på rullningen. Dock kände jag mig inte lika nöjd idag som förra gången. Man kanske skyndade sig lite för mycket för att hinna så många som möjligt..


Aja,  efter det så fick vi göra frisyrer på varandra. Jag började att göra skruvlockar på jessica och hon gjorde mitt hår vågigt.. sen gjorde jag hennes det också ;D riktigt nice (Y)
Suttit å prata i telefon med älsklingen samt tagit ett kopp cappuccino och kakor.. Här kommer bilder ;D

Klarade 28 rullar på 20 minuter.. ;) Alltså hade jag klarat ca 60 på 40 min.. haha.
men linjerna blev snea så hela rullningen blev sne.. Bättre lycka nästa gång Amanda..



Oskar Linnros - Från och med du ! ;))






Efter lunch gjorde jag en egen liten uppsättning




Jessica gav mig ett härligt svall i håret :)


Träning ger färdighet!!

Tja tja blooggeen.. haha.. Idag har vi gjort håruppsättningar igeeen . Samt tränat mer på att rulla permanent. Blev väldigt missnöjd med min håruppsättning,sämsta hittills men jag fick VG på den.. så det är ju alltid nåt ;D

Däremot blev jag väldigt nöjd med permanent rullningen.. gick på 1H och innan jullovet ska vi klara de på 45 min.. första gången tog de ju över 1 H 30 min så jag märker ju att träning ger färdighet.. :)
blivit bättre med att se hur jag ska vinkla passérna för att få rullarna på rätt plats.  :)


Kan bero på att jag hade en bättre docka den här gången, med jämnare hår.

Hursomhelst... bilder kommer upp inom några dagar, möjligtvis imorgon om jag hinner.  Just nu väntar jag på att anton ska duscha klart så vi kan dra iväg till nyborg och hitta på nåt kul med oscar loskar haha. om vi nu ska umgås med honom..

Sen blire  myspys med älsklingen imorgon ere skoljoggen, oj vad jag ska springa fort ;)



Vill ha just nu: !!!




Rulla rulla rulla... fan :p

just nu sitter jag och arbetar på ett Collage som vi ska ha gjort klart till nästa måndag.  Den blir väl inte så speciellt bra , har klistrat massa bilder på kläder jag gillar, frisyrer , prylar till håret och lite smink och sånt.

Det får gå som de går... Sitter å väntar på att älsklingen ska komma till mig så vi kan mysa med chips till en barnfilm han tänkt leta fram hehu.. ;DD


Imorgon är det skolfoto ;// usch blir alltid ful på skolfoton, och på onsdag är det skoljoggen... Hatar att gå långa sträckor :( speciellt nu på hösten då getingarna är galna.. den här veckan suger men man får ta sig igenom det med ett leende på läpparna..Då brukar det iaf bli roligare än med sura miner

Dagens lektion på frisör var att lära oss permanentering.. vilket var mycket krångligare och tog längre tid än man trodde passén ska ha tjocklek som diametern på spolens kant och bred som själva spolen.. Sen varierade längderna enormt så man tappade passén ur pappret hela tiden och när man skulle vira in rullen ;/
Aja det gick tillslut.... på 1 H 30-40 min ...


Innan jullovet ska vi klara det på 45 min.. Men jag tror det kommer gå bättre å bättre ju mer man tränar ((vilket det antagligen kommer också)

Nu har jag skrivit alltförlänge så det bränner i fingrarna, dags att lägga upp några bilder och kanske koka lite kaffe åt migsjälv .


p.s jag vet att min permanentering inte gick bra, var första gången .. är verkligen inte min starka sida haha. men som man fick skratta och svära ;)



Do you know what it feels like loving someone ..

Inte bloggat på ett tag så tänkte berätta lite vad vi gjorde förra veckan på frisörsalongen. då vare dags att pröva på ännu en håruppsättning. "kringlan" ;D haha

Fick återigen beröm för min håruppsättning.. själv tyckte jag den var lite sisådär, enda kritiken var att jag glömt spraya håret.


Enrique iglesias- Do you know


Hursomhelst kommer några bilder här..






Gayy dumbledore

Hahaha så gammal men ändå så king!
"mine tastes like penis.."


JAAA! VÄRLDENS BÄSTA DAAA!!

JIPPI!! kan dagen bli bättre?! muffins till frukost, kort skoldag! och älsklingen ringde och sa att han kommer hem idag! ( vilket var den bästa nyheten ) Mamma har köpt chips och cola åt mig och älsk , Så ikväll blire att mysa och smaska på popcorn, chips och cola.. Imorgon är det våran 7: månaders dag så de blir väl massa mys då också.. :)
hoppas eran dag varit minst lika bra som mig ;D

Dock måste jag starta igång med min svenska läxa nu så jag får klart den ;/ sen bädda sängen och äta middag, sen är älsklingen här hos mig!

Två världar - Tårar blir till is.

TJEJ KASTAR VALPAR I SJÖN!!

VARNING! kan vara känsligt för många!!


fyfan !!! fy fan säger jag bara.. Jag är en enorm hund älskare och ska jag vara ärlig så , jag börjar grina när jag ser sånt här! Hur kan man vara så jävla störd i huvudet, hur kan man ha själen till att kasta en liten oskyldig pipande valp i sjön?!!

Den här tjejen ska fan inte ba få böter .. hon ska då tamefan få spärras in på psyk.. 
Finns fan inge värre än folk som är så störda i huvudet som den här Katja Puschnik.. Vet inte varför jag ens såg den här videon överhuvudtagen, fuck u MSN LIVE!!!






let's do like they do on the discovery chanel....

Sorry har inte så mycket att komma med idag, dagen har ju varit en typisk tråkig dag förutom att jag pratat med min älskling i telefonen <33 ;>
2 dagar kvar sen är han hos mig en hel vecka!

Anyyways.. har fan inga idéer på lager så jag drar på med en rätt gammal random låt ;D

Bloodhound Gang - The bad touch


När vi ändå är inne på djur kan jag lika gärna dra på en Elefant fail..

I wanna boom bam bang with your bodyoo...

Idag har jag varit med Jessica å Linnea hela dagen på skolan.. Vi hade skitkul, *not.. idrotten var inställd så vi fick hål i typ 2 timmar.. Så vi drog till SportCity och tog en fika ist för äckellunchen. Sen resten av tiden satt jag å Jessica i en korridor och gjorde absolut ingeenting :p

Kan furuhed bli tråkigare?!! visst de är en kanonbra skola, men rasterna ? finns ju ingenting att göra helt seriöst. ;I

Anyway, suttit och käkat muffins som mamms gjort och druckit kaffe Samt gjort klart min engelska läxa, orkar inte börja på svenskan än.. ;(

Slänger på några låtar..

Mohombi - Bumpy ride


Taio Cruz-Dynamite




Mitchel daviiis. Livelavalive

Inte lagt upp nåt från Mitchell Davis på länge, ni vet "livelavalive" Så rotade igenom några av hans äldre klipp "eftersom jag personligen tkr de nya klippen suger..."  Old times is better etter  tter ter er rrrrrrrrrrr... oh yeah.

Han är så jääkla Random.. ;D ni kanske inte har samma humor som jag, men de här är fan nåt linnea skulle kunna tänka mig göra..  hon tkr alltid jag är random. Looove it!!!!!!!!!!


Så trött på dig ....!!!!!!!!!!

fyfan vad jobbig dagen har varit men jag överlevde den ändå... Fått även prata med min älskling som kommer hemsöndag !! ååh vad jag längtar..

Började som sagt 10 idag och hade 1,5 H lektioner tills halv 4...fyyyfan..

Annars har inte mycket mer hänt förutom att jag varit jävligt irriterad på en viss person som tydligen inte vill respektera nya människor.. Du vet nog vem du är  :) hej hej, ja jag är irriterad som fan på dig.. Låtsas vara vän med en person för att sedan gå bakom ryggen och beskriva personen som en pain in da ass. Det kallar jag rejäl falskhet..då kan man börja undra, gör du samma sak mot mig ?  Att du inte vågar säga att du inte vill va nära den personen till personen e ju helt upp till dig men gå fan int på en buss där de sitter många fler personer och berätta hur jobbig personen e.

Visst du är en helt okej person men när du gör sånt där så blir du dagens hatobjekt i mina ögon..

Sorry but that's how it is..


David Guetta ft. Kid Cudi - Memories
Allways on the radiooeeoeeoe


Skola

Har svenska just nu. Slutar först halv 4 idag. Fett jävla hungrig ;/

Godmorgooon foolks.

Godmorgens ni folk som är uppe.. Nyss vaknat och krypit i ett par mörka jeans och ett turkos/ljusblått linne..
Väntar på att mitt morgonkaffe ska bli klart medans jag kollar på Vakna med the voice.
Solen skiner starkt så man får lust att gå ut på balkongen och känna om det är varmt men det tvivlar jag starkt på, därför rör jag inte foten utanför dörren fören jag ska på skolan.

Btw så har jag sovmorgon till 10 idag, men tar 9:40 bussen.. hursomhelst måste ni ju tänka vafan jag gör uppe den här tiden.. Jag gick och la mig kl 22:00 typ igår..om inte lite senare kommer inte ihåg. Hursomhelst.. Vaknade någongång nu efter 7 och kunde inte somna om så jag steg upp och gjorde kaffe (Y)

Snör på en låt såhär pass på morgonen, ska gå å äta frulle å dricka mitt morgon kaffe

Pink - Please don't leave me


RSS 2.0