PARTY MUSIK

Imorgon kommer älsklingen hem från sin lilla trip till gällivare..  Tänkte bara proppa på er lite party låtar nu när det närmar sig avslutning av grunskola och STUDENT!!!

TIME FOR PARTY


But its not over

Yäyä vet att jag inte varit så jävla aktiv på senaste.. men nu jävlar blire uppdatering så innihelvette!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYTT FRÅN TUUUBEN :


JERSEY SHORE RULES

Är jag den enda som sitter måndagkväll och längtar till söndagkväll så jag får se Jersey shore, vad är det som gör en så otroligt beroende av det? att dom är 25 , beter sig som 14 super sig fulla, slåss , däckar, gör bort sig totalt.. Tror detta blir nästa hit och efterträdarna av Big Brother. Det är ju nästan liknande fast det händer så otroligt mycket mer i Jersey shore... And what a BODY they have ;)  seriously.

Den här låten är ju så otroligt sexig så det inte är sant ;) hahaha, han låter riktigt slibbig men det är en låt som fastnar på hjärnan DIREKT . listen and jack off ;)


så otroligt gay dom är for REAL

...mycket att göra

Idag påväg till mitt skåp hittade jag en 50 lapp på golvet, den riktigt låg och log mot mig "plocka upp mig, plocka upp mig" skrek den bara. Så jag var tvungen att rädda den ;)

Nu tror ni säkert att jag spenderade dessa 50 spänn på canser pinnar eller något åt mig själv men nej nej, eftersom jag och älskling inte kommer få tid att fira våran 3-månaders dag imorgon så tänkte jag vara lite söt och använda upp dom på en choklad ask fylld med hjärtformade godbitar till min älskling ;)

Känner mig lite extra snäll nu, strax blire att börja plugga så dags att göra en check lista

- Träna till SO prov- mellankrigs tiden , andra världskriget
- Städa upp på mitt rum
- Träna till No nationella
- Läsa lite i min bok
- Göra bok recension
- börja lägga upp en plan för mitt föredrag som jag ska hålla.


Tror ni jag kan göra klart alla dessa sakerna ? Det tror inte jag ;D men kan försöka hinna med de mesta åtminstone.

tjatjaa blooggen

Hej på er, alla ni som nu fortfarande läser min blogg. Inte bloggat på länge men det är för att jag haft så otroligt mycket och lite att göra på samma gång. Fått mycket att tänka på och fixa upp.

Funderar på att komma igång med den igen, kan vara lite små kul nu när jag har så mycket läxor att göra att göra en check lista, så jag får något gjort.  :) Puss

RSS 2.0